New Life !

8:49:00 PTG



Assalammualaikum 
Hello worlds 

Wow wanny masih muncul dalam dunia blogging..... *kejap nak lap air mata*
Macam tak percaya kan? hahahah
Btw wanny terpaksa delete blog wanny http://diaryhatiwanny.blogspot.com disebabkan sebab-sebab tertentu..... sob sob sob
Giler kalau wanny cakap wanny tak sayang blog. Wanny dah mula menulis sejak dari 2012 lagi. Tapi nak buat macam mana kan dah terpaksa, hanya tu sahaja jalan yang terbaik untuk terus berblogging dengan sempurna. Wanny sentiasa jadikan ia satu pengajaran untuk terus melangkah dalam dunia blogging nie. Now ini blog baru wanny, yes link yang baru tapi still design yang lama dan yang pastinya penulisnya pun still yang lama ok. Macam baru muncul dalam dunia baru rasanya....sesekali terimbas kenangan mula-mula berjinak jinak dalam dunia bloging. Sesekali tu ter excited sangat sampai 5 or 6 entry sehari hahahha....punya la nak banyakkan entry dalam blog. Now dah tak kisah pun macam mana rupa belog sendiri asalkan puas hati. Hello new blog !!!!! For u all yang baru sudi baca blog baru wanny nie thnk you so much yer dear. Jemput la follow my new blog nie, insyaallah i akan follow u back.... promise ! 

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥