Review produk : OLEY REGENERIST (micro-sculping eye cream dan lash serum duo)

6:41:00 PTG




Assalammualaikum reades 
Hey korang, hari nie wanny nak review dua produk penjagaan bulu mata. Firstly nak ucap thnks dekat whatson sebab bagi kitorang try produk. Sebenarnya whatson ada buat jualan penghabisan stok, so masuk whatson or lalu ja dekat kedai diorang memang diorang kasi satu beg yang ada barang-barang penjagaan untuk wanita la. Kebetulan kakak wanny kerja dekat Giant Mall, Alor Setar, Kedah. So kebetulan diorang buat jualan penghabisan then kakak wanny dapat la satu beg comel tu khas dari diorang. Dalam beg tu diorang kasi pantyliner, contact lens water, bekas minuman yang super duper comel dari laurier dan dua barang wanny sempat rembat dari my sis. 


Ok dua produk supeb nie ialah produk dari OLEY REGENERIST iaitu micro-sculping eye cream dan lash serum duo. Produk nie khas untuk memanjangkan bulu mata korang. Wanny sememangnya nak cari produk yang macam nie, salah satu masalahnya bulu mata wanny memang tak tersusun. Ada yang atas dan yang ke bawah. Wanny pula jenis bermata bolat so memang tak suka kalau ada something macam bulu mata tu mencucuk-cucuk dalam mata. So bila dah pakai produk nie Allhamdulillah nampak juga kelainannya. hehe






Korang bukan saja mendapatkan serum untuk bulu mata tau, tapi ada juga tersedia eye cream untuk membuat tampilan mata cantik dan terawat. Bentuk aplikasi serum tersebut sama seperti sikat maskara. Korang hanya perlu memulaskan sikat tersebut dari bagian akar sehingga hujung bulu mata. Ada kandungan glycerin di dalam serum bulu mata nie yang mampu menutrisi bulu mata dari bagian akar hingga ka hujungnya dengan lebih optimal. Apapun wanny nak ucapkan thnks to whatson yang sudi kasi hadiah then bagi peluang untuk wanny try produk korang. Muahciked 

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥