Ter'excited ++++

5:54:00 PTG

Assalammualaikum korang 
Hello guys !
Tengok tajuk tu yer tuan tuan dan puan puan sekalian huhuhu....apa yang kau ter'excited sangat tu hah? hehe :p


Yupppp....excited menukar header blog dalam masa yang singkat. Wanny tengah gian sekarang nie nak mendeco deco header sendiri. So setelah balajar dari tutorial sana sini sunu dapatlah wanny cipta header sendiri dengan jayanya. Susah ker? or senang ja? ikut minat dan ikut cita rasa korang sendiri, kalau nak yang light-light, kerawang-kerawang lagikan berenda-renda memang susah la. Tapi bagi wanny biasa ja, tak susah sangat pun sebab dah minat and just simple-simple ja yang wanny buat.




Nie header first yang wanny design 










Nie header kedua design by me









Nie design yang ketiga 






Nie yang keempat yang wanny design sendiri


Kebanyakkan doodle dodle tu wanny ambil dekat google jer, so pendai-pandai la deco mendeco lepas dah ada doodle-doodle kecik molek tu. Sebenarnya wanny tak da la pandai sangat pun and design wanny tak la superb macam blogger-blogger otai yang creatif bab-bab mendesign nie. Wanny try and error jer. Ikutkan hati dan hotak sendiri jer bila design my header....huhuhu ! btw thnks for pixlr and photoscape, dengan adanya dua aplikasi nie
dapat la wanny deco/design header sendiri. Luv biuuu   

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥