Freebies : Header my lovely diary

1:13:00 PTG





Assalammualaikum guys 
Sihat ? wanny kurang sihat hohoho demam sikit. Faktor cuaca maybe :/
Allright korang, hari nie wanny baik hati sikit nak kasi freebies header untuk korang. Tak da la freebies yang tip top sangat tau, just simple-simple jer dear friends :)





Header 1 


Header 2



Header 3




Semua header nie dah di transparent kan tau. Sorry la wanny cuma buat header yang biasa-biasa jer, nanti ada masa wanny buat yang lebih tip top ok. Sekarang nie pun wanny masih lagi belajar untuk create header sendiri so sorry sangat-sangat kalau header nie buruk xoxoxo :(
Kalau korang dah ambil cer kasi komen dulu, boleh wanny singgah blog korang sekali. Btw thanks sudi baca blog wanny, insyaallah....nanti wanny kasi freebies lagi yer hihihi muahciked 




You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥