Hati sado :/

5:44:00 PTG



Assalammualaikum dear


Yeay ! blog terupdate juga hahahah sukanyaaaaaaaaaaaa...... ^^
Ke mana wanny lenyap hah ? berhari-hari x mengupdate blog ? line wifi nie hah buat hal jadi terbantut lah wanny nak mengupdate blog ciput nie...hehe rindu tau dengan dunia blogging nie eeeee.....muuuuaaaah ciked !
Pejam celik pejam celik dah nak habis cuti sem dah oiiiii. 2 bulan macam cepat sangat ja masa berjalan huhuhu dah kena balik perak la, alorrrrr..... lemah sendi lutut urat saraf semua kendur habis bila sebut pasal study xoxoxo :(


Hey seksa jiwa raga lah kalau study jauh-jauh dari family nie. Rindu oiii rindu :/
Hari sabtu dah kena otw ke perak alahai malas hoiiiiiiiii !
Kalau iman haku nie nipis gegiler sangat memang idok ler nak sambung study jejauh nuh, lahaiiii.....kenapa malas ya amat sangat nie hah ?
Nie lah dugaan bila study dengan course yang kita tak berminat. Kerana terpaksa aku kurang merelakan nie tau. 


Sabarlah hati aku tahu kau tak kuat tapi demi Allah, demi keluarga, demi masa depan kau kena kuat juga. Lagi 1 tahun lebih ja lagi, lepastu kau bebas dah pilih hala tuju kau tau. Wahai hati untuk sem baru kau kena kuat tau, jangan lemah tolonglah tuan kau yang sangat lemah lagi tak bermaya nie tau insyallah....aminn ! muah ciked

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥