Conteng-conteng sikit !

8:08:00 PTG




Assalammualaikum reades 

Hey korang apa khabar ? lama norr tak updatenye. Sihat tak korang semua ? macam mana cuti raya happy ? berapa lama korang cuti ? wanny dapat 2 weeks jer uolls. Esok dah mula seret beg naik bas sob sob sob. Sabar lah hati dah tak lama dah nak habis study. Tahun nie last berpuasa di perantauan yeayyyy !!!!!


Fuh, fuh, fuh....hembus habuk sikit dah berabad blog tak berupdate uolls ? hehe busy benor. Mana tak busynya balik jer ip mula la kerja ai hadap assingment jer memanjang cek timah cek joyah cek leha oiiiii !!! 
Balik cuti raya 2 minggu kerja beraya ja memanjang. Raya katakn *pftttttt* giler kau ai nak kutip duit raya ler walaupun dah umor 20 tahun bhahahaha :) giler tak nak duit duit duit sapa tak nak meh ai luku kepala dia tu. 


Ok korang korang dah jeling jeling dalam belog wanny nie nampak kelainan sikit tak ? whahahaha....sikit jer perubahan dalam blog ciput nie. Yala just simple-simple jer malam nak design bebanyak untuk blog takut lain pulak jadinya. Ok untuk korang korang korang semua insyaallah untuk next entry wanny kasi korang freebies free yer. Hehehe, masti senyum ke telinga kan bila sebut benda free ? insyaallah tuan-tuan puan-puan sekalian nanti wanny kasi untuk next next entry yer sayang hehe ok muahciked 


You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥