Ketabahan hati ♥

8:32:00 PTG




Bismillah......Assalammualaikum dunia blog, lamanya tak mengupdate blog sendiri ! busy yang teramat sangat sampai tak sempat nak mengupdate blog 


Jujur wanny cakap cabaran dan dugaan datang bertimpa-timpa hinggalah hampir-hampir nak down terus, apakan daya selagi diri ini bergelar manusia dan hamba Allah Yang Maha Esa ujian hidup sentiasa diuji. Untuk semester last di bumi perak ini wanny memang mengharap belas kasihan dan sokongan dari family tercinta. Kalau dulu Mr AK selalu ada, gelak tawa merajuk duka menangis semua dengan Mr AK. Untuk sem last nie dia dah ke PD sebab dah dapat Tentera then selama Mr AK rekrut selama 6 bulan nie kami tak akan contact huwaaaaaaaaaaaa........sob sob sob sob sob sob :'( 
sedih, sunyi, rindu, keseorangan diri nie hanya Allah yang tahu. Dah lah hidup berjauhan dari family, now Mr AK pun tengah rekrut Allah Huakbar ! sedihnya hati nie.


Untuk sem last wanny hanya ada my beloved family tercinta yang selalu call bagi semangat, kawan-kawan yang  rapat dengan wanny yang tak henti-henti bagi sokongan dekat wanny untuk kuat setiap hari. Terima kasih Allah ! kurniakan wanny kawan-kawan yang hebat seperti mereka. Rohidayu, min, k.ida, yan, k.ikin, k.kira thanks a lot kerana memahami wanny ! bagi sokongan saat-saat wanny down, tak terbalas rasanya pengorbanan korang :'( 

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥