Baru bertaip =..=

1:55:00 PTG



Assalammualaikum...holla dunia blog !!!!!!

Ya allah, lamanya blog terabai. Punya busy sampai tak perasan langsung blog nie dah hidup or dah mati. Lahaiiii....sian kau blog, asyik terabai jer :'( 

Tuan kau bukannya kemana pun asyik mendapkan otak dengan class, assingment and amali jer memanjang. Now kau jangan risau, insyaallah ai cuba tak mengabaikan kau lagi ok ! Lagi pun esok dah start li so pejam celik pejam celik tuan kau dah nak habis study pun. Dont worry yer sayangs nanti ai ubah suai u sikit tau. 

Sorry sesangat kepada kengkawan yang sudi komen and sudi berchitchat dengan kita tu tapi kita tak balas. Sorry yer, sangat busy untuk tamatkan kehidupan sebagai student. To my reades, thanks so much yang sudi visit my blog yang seberapa nie. I love u a lot my dears ! muahhhhhh.....

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥