Nak bebel kejap :)

5:39:00 PTG


Assalammualiakum

Hey u !

Ok semalam background dalam blog ni lain hari ni background lain pula. Semalam tak nampak colour pinky-pinky banyak sangat pun hari nie macam banyak pula colour pinkynya. Why ? apa sudah terjadi ? what are you doing beb ? ahahaha....hari ni tak tahulah kenapa jadi rajin sesangat nak main dengan coding-coding nak ubah itu ini. Alaaaa...tak kan korang tak pernah jadi tetiba tak tetap pendirian khons. Aku sedang mengalami masalah tu la sekarang nie. Btw blog nampak la kemas sikit kalau tak, bersepah-sepah je....khakhakhakha.


Eh korang semalam wanny ada bebel-bebel pasal masalah blog yang error bila kita nak follow orang tu kan, then hari nie masalah tu dah ok...Alhamdulillah maybe blogger sedang di upgrade kot bhahaahha...tu la tak sabar sangat. Btw thnks awak-awak yang sudi follow blog kite muahcikeddd......muahhhhhh !  


Thnks for reading,

See u 

You Might Also Like

0 ulasan

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥