Simple Giveaways by Snek Lazat

1:54:00 PTG



Assalammualikum

Hello guys !

Sejak dua tiga hari ni asyik hujan je, perut pun asyik berlapar, banyak kali la teringin nak makan popia la samosa la macam-macam makanan yang bergoreng. Macam mengandung pula teringinnya. So sebenarnya wanny nak ajak korang reramai join Ga " Simple Giveaways by Snek Lazat ". Kalau menang dapat makanan tuuuuu....giler kau taknak ! orang yang kuat melantak macam aku pantang nampak makanan cenggini wey. Apepun moh le kite reramai meriahkan GA ni then nanti dah menang boleh la review snek lazat nie. 



Apa syarat GA nie ye...

- Buat post pasal GA nie, pastu tinggalkan Link Post kat ruangan KOMEN. Senang nak scodeng nanti.. hihi.

- Follow blog kita gak ye.. leh intai update terkini..

- LIKE la Fanpage Snek Lazat gak...

- Follow IG @sneklazatsedap kalau ada ig ye..

- Sapa yang menang boleh la kiranya wat simple review dari hati kalau snek popia nie kena dengan selera anada.. hihi

You Might Also Like

4 ulasan

  1. gud luck!

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #24. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2016/07/senarai-url-blog-24.html

    pemenang akan diumumkan pada 1.35 petang 26 Julai 2016

    BalasPadam
  2. singgah sini..nampak sedap je karipap mini tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks sudi singgah :)

      kan bleh terliur tngknya...

      Padam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥