Terbantut tau !

4:41:00 PTG


Assalammualaikum

Hey korang !

Ok wanny rasanya benda nie terjadi dekat kebanyakkan blogger sejak akhir-akhir nie kes button follow jadi error tu dah menular-nular pula and tak terkecuali dekat blog aku sekali. Ohhhh...no ! sangat-sangat membebalkan ok. Dahlah kebelakangan nie aku sedang bergiat aktif untuk join giveaway/segmen/contest dan sengkatan denganya. Alahaiiii....rasa bebai wey, bebai gila grrrrrrrrr .....


P/S : kalau korang ada jalan penyelesaiannya please wey, pleaseeeeee....buatlah tutorial wey !


Thnks for reading,

See u 

You Might Also Like

3 ulasan

  1. samaa ler kita tak dapat nak follow blog orang..asyik keluar error ja..sekarang hanya mampu blogwalking ja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. maybe blogger sdg di upragrade kot...

      Padam
  2. Well maintenance kut. sabar je lah kan haha.

    BalasPadam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥