6 orang PEMENANG pencarian bloglist untuk blog gadisgenits

2:20:00 PTG




Assalammualaikum


Holla guys !



Alhamdulillah, akhirnya selesai juga berblogwalking diantara blogger-blogger yang terlibat dalam misi pencarian bloglist untuk blog gadisgenits selama 15 hari. Subhanallah...serius seronok wey boleh berblogwalking jelajah ke blog-blog orang lain. First time tau blogwalking cenggini. Apa pun wanny terharu sesangat dengan kawan-kawan blogger yang sudi join segmen wanny. Korang memang sempoi arhhhh ! sayanggggggg korang sesangat-sangtttt. Ok mesti korang nak tahu blog mana yang berjaya berada didalam blog wanny sebagai bloglist kan ? Sebelum tu wanny nak bagi tahu korang, keputusan pemilihan bukan berdasarkan blog cantik ke, blog ramai followers ke, no no no ! ini berdasarkan RANDOM.ORG . Tiada istilah memilih atau berat sebelah ok. Korang semua pemenang tau !  








Tahniah untuk awak-awak yang berjaya menjadi bloglist wanny. Yang lain korang juga pemenang yer. Korang, wanny nak ucapkan terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen wanny. Terima kasih sudi support blog yang tak seberapa nie. Thnks sesangat korang...doa-doakanlah wanny kalau ada rezeki lebih, boleh la wanny lancarkan GA pula untuk masa-masa yang akan datang. So kepada blogger yang melancarkan GA/SEGMEN/CONTEST insyallah wanny akan join. Sorry sesangat andai kata selama 15 hari " pencarian bloglist untuk blog gadisgenits " ini berlangsung ada menyulitkan atau menyusahkan korang. Apa pun love uolls a lotttttt !


Thnks for reading,

See u 

You Might Also Like

27 ulasan

  1. Waah! dh release result.tahniah kpd pemenang !.

    BalasPadam
  2. Thank you wanny =) First time menang ni. Ada rezeki kali ni =) Tanniah juga kepada pemenang! 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniahh siqah :) alhamdulillahhh rezeki siqah :)

      Padam
    2. Alhamdulillah..
      Tahniah Siqah..

      Padam
    3. Sama2...tahniah n trima ksih sudi join =)

      Padam
  3. tahniah untuk semua pemenang! <3

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada semua pemenang :)

    Moga murah rezeki selalu awak.

    BalasPadam
  5. Allahuakbar.. Alhamdulillah terpilih.. #16

    Terima kasih wanny.....

    Tahniah kpd semua pemenang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah Lea..
      Alhamdulillah rezeki Lea terpilih :-)

      Padam
    2. Sma2 ... trima ksih sudi join =)

      Padam
  6. Wah.. melopong mulut. biar benar ni. serius kali pertama join benda2 camni. tak de pengalaman langsung. papepun tq wani :) tahniah kpd semua pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe...rezeki awk tahniah ye, sma2. Trima ksih sudi join =)

      Padam
  7. tahniah buat semua pemenang ! :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. terpilih. Tahniah juga buat pemenang yang lain ^^

    BalasPadam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥