Tolong, tolong, tolong, tolonggggggg !

10:26:00 PTG




Assalammualaikum

Hey readers !

Kengkawan....wanny nak minta tolong sesangat sangat nie. Macam mana nak hilangkan kotak pada point entry (yang dalam kotak merah). Ok meh nak cerita dulu ! mula-mula wanny edit title sidebar tu ja then tetiba bila dah update entry dekat blog, jadi pula kotak-kotak macam dekat title sidebar dekat point-point tu. Dah puas cari jalan untuk settle masalah ni. Please help me ! pleaseeeee 

You Might Also Like

8 ulasan

  1. x phm..haha..n x tau ..hee.

    BalasPadam
  2. I thought the coding you edited tu including untuk point in blog post.
    Just check your coding you have edited and fix it then.
    Obviously its follow up your sidebar title. Something wrong with the code then.
    Sorry if I was wrong. Just my two cents.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maybe la kan, kna check balik coding tu nanti...thnk you dear :)

      Padam
  3. tak dapet nk tlg dik. mek pun tak tahu jugak --'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha...xpa2 nanti wanny try settle =)

      Padam
  4. Balasan
    1. hehe...its ok, apa pn thnks sudi singgah sini ...

      Padam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥