"SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016"

3:32:00 PTG




Bissmillah...... hey guys ! jom join  "SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016"


Syaratnya :


1. Buat tajuk "SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016".

2. Tempek banner dan backlink ke entry ini.

3. Nak follow blog ni boleh. Taknak follow pun takpe. Asalkan korang bahagia. Sebab taknak paksaan.

4. Rajin update entry. Seminggu sekali pun takpe. Asalkan ada entry baru. Sebab bila update, kawan kawan yang terjah blog ni boleh ke blog korang kan?

5. Letakkan URL entry korang kat blog ni ye.

6. Kalau sudi nak letak saya dalam bloglist korang pun okey.. Hihi.. Sebab kita rajin je update blog *walaupun kadang cerita merapu*

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Assalammualaikum.. Hai bloggers & readers..

    Terima Kasih sebab sudi join segmen pencarian bloglist saya.

    Senarai semak peserta : http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/update-senarai-link-bloglist-60-peserta.html

    Senarai ni juga saya dah update ye. Di bawah sekali, di Pages. Moga bloglist ni dapat memberi manfaat kepada kawan kawan semua.. :)

    Happy Blogwalking.. ^_^

    BalasPadam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥