Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

12:37:00 PTG





Syarat-syaratnya ialah:
  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”
  • Copy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….hehehe

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Tahniah... menang Fantastic 7 GA by SpendaLusuh..

    Kepada para pemenang diharap dapat PM bank info kat FB Page SpendaLusuh https://www.facebook.com/spendalusuh

    Sila PM:
    1. Number Penyertaan GA
    2. Nama Penuh
    3. Nama Bank (kalau boleh Maybank, senang sikit)
    4. No. acc Bank.

    Hadiah yang tidak dituntut sehingga 20/8/2016 akan dianggap burn, dan aku akan masukkan duit tu lagi sekali kat dalam tabung masjid sebagai sedekah...

    Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥