ALHAMDULILLAH menang GA ! yeahhhh ...

12:45:00 PTG



Assalammualaikum


Holla dunia blog !


Wow wow wow ! tajuk entry kemain happy lagi khons. Giler kau tak happy dapat hadiah sape tak happy. Jujur cakap tak pernah langsung terpikir wey, bila join GA/CONTEST and segala macam semua tu target nak menang. Serius...serius tak pernah langsung tau. Maybe inilah yang dikatakan rezeki datang tanpa diduga. Alhamdulillah, syukur dipilih sebagai pemenang walaupun berblog secara part time je. Meh skodeng sikit wanny menang dalam GA siapa ?


Awalnya wanny menang GA " Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh "





Then wanny menang pula  " First Giveaway by Anis Khalilah "





Subhanallah....excited sesangat tau bila tahu nak dapat hadiah nie hehe, btw terima kasih tersangat sangatttt untuk kedua-dua blogger yang sudi memilih wanny sebagai salah seorang pemenang. Semoga kalian sentiasa dimurahkan rezeki aminn...Untuk awk-awk yang lain, kita join GA/CONTEST/SEGMEN niatlah dihati bukan sekadar hanya mahukan kemenangan tapi berblogginglah untuk mengeratkan silaturrahim sesama rakan blogger yang lain. Sama juga macam segmen wanny yang baru je tamat haritu. Niat wanny lancarkan segmen tersebut bukan sekadar mahu mencari bloglist untuk blog, tapi untuk saling berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain. Ok uolls, apa pun yang kita mahu lakukan...niat itu penting. Berblogginglah dengan bijak yer kengkawan !



Thnks for reading,


See u 


You Might Also Like

12 ulasan

  1. tahniah wanny :) yg penting ukhwah blogger :)

    BalasPadam
  2. wah tahniah, hahaha, rezeki tul la, hadiah best lak tuh, CP ni banyak kali dah masuk tak bertuah lagi, kena mandi bunga kot...kidding XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trima ksih, tu la kan...rezeki dtg bergolek. Tak menang xpe janji rjin brblogwalking smbil dapat brkenal-kenalan dgn blogger lain. Insyaallah..tiba msanya ada juga rezeki awk, aminn =)

      Padam
  3. Alhamdulillah rezeki murah....tahniah :)

    BalasPadam
  4. Rezeki tu.. Tahniah wanny! Boleh melaram dengan hadiah jubah nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula, trima ksih...boleh la pkai hri rya nnti hehe =)

      Padam
  5. tahniaaah! bestnyaaa sampai 2 sekali menang. (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trima ksih, Alhamdulillah rezeki =)

      Padam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥