Kenapa wanita pendek menjadi pilihan lelaki ?

6:23:00 PTG



Assalammualaikum

Hey guys,



Baru perasan entry nie dah lama sangat berperam dalam draf. Entry santai-santai je. Sebelum wanny mula kerja 2 3 hari lagi boleh la i nak ngadap blog update entry, join contest, main coding ubah situ ubah sana. Kalau tak mengaupdate lelama sangat tu paham-paham le...memang busy nau lettuw. Ok kengkawan pernah fikir tak Kenapa wanita pendek menjadi pilihan lelaki ? " Hah, hah ? why ? why ? ini tak bermakna la golongan tinggi-tinggi tak menjadi pilihan lelaki. Btw jodoh kan. Maaf lah yer, wanny nie pendek secotet ja so untuk menyedapkan hati sendiri ni ja, maka i buatlah entry pasal gegirl short-short nie. 


Ok meh baca meh !

Mereka comel sangat

Tak dinafikan perempuan pendek lebih comel. Lagi-lagi kalau mereka sedang marah atau dikacau. *Wahhhh...bangga

Sentiasa nampak muda dari usia sebenar

Ramai akan fikir pasangan anda berumur belasan tahun, sedangkan dah 28 tahun. Sentiasa awet muda gitu ! *Thats true..muahehehe

Mudah nak beli pakaian

Senang nak dapatkan saiz baju atau seluar, termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Kalau tak jumpa boleh cari di tempat kanak-kanak. *No no no...susah beb nak cari baju i

Setia pada pasangan

Kajian mendapati, mereka yang pendek atau rendah akan lebih setia pada pasangan dan hubungan cinta. *Setia itu bukan dari ketinggian manusia tapi dari dirinya sendiri

Jimat duit untuk makan

Kenapa jimat kalau kahwin dengan wanita pendek? Orang berbadan kecil ni tak makan banyak. Kan dah jimat tu ! *Wehhh...aku kuat makan la

Rasa comel bila cium wanita pendek

Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila kena menjingkit kaki. Ini untuk suami isteri je harap maklum ! *Wahhh...suwitttt ahahks

Mereka selalu bersiap cepat

Suami boleh kongsi cermin untuk bersiap, tak perlu la nak tunggu turn kan? *No no no i tak suka kongsi-kongsi ok

Boleh pakai high heels

Wanita tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak. Wanita pendek tak ada masalah nak pakai high heels berinci-inci ! *Wanny tak suka, kang tersadung habis gigi 

Senang nak dukung 

Wanita pendek ni lebih ringan. Jadi si suami senang la nak dukung, tak ada la patah pinggang. *Bhahahahaha...yeye je

Senang nak peluk

Suami senang nak peluk isteri yang pendek, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi. *Wow wow wow......double suwit ni



" Pendek is cute "







Thnks reading,


See u  

You Might Also Like

15 ulasan

  1. bestnya jadi pendek, comel je hehe

    BalasPadam
  2. Each person Allah cipta ada keistimewaan tersendiri..

    BalasPadam
  3. bangga pulak jadi pendek ni. hahahaha. tapi saya pon makan banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan2..sbb kta lemak kurang kot tu yg asyik nak mkn ja

      Padam
  4. comel je perwatakan budak petit ye :) masing masing ade kelebihan masing masing :)

    BalasPadam
  5. haha. nice info :) n setuju gak :p

    BalasPadam
  6. I suka sangat entry ni. ahaks!

    BalasPadam
  7. Saya bangga jadi wanita pendek... hehehe

    BalasPadam
  8. saya pendek juga.kalau pendek tu cute maka terlalu pendek tu maksud dia "cuteness overload " kan ? kan? ahaha

    BalasPadam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥