Tolong komen please !!!!!!

1:19:00 PTG



Assalammualaikum

Hello guys !


Salam jumaat korang. Ok wanny nak tanya, korang ada tak perangai obses main dengan coding blog ? hah ! wanny 2 3 hari nie kan aduhaiiii....suka sesangat nak tukar sana tukar sini. Giler main koding betul la, last-last guna style lama juga. So nak minta tolong korang komen sikit bila korang mendarat dekat blog wanny nie korang rasa apa ? contohnya rasa serabut ke ? blog wanny nie banyak widget sesangat ke or ape-ape lah...suggestion pleaseeee ! komen korang sangat-sangat membantu wanny tau. 



P/S : Wanny bukannya kedekut tak nak buat tempahan edit blog, tapi rasa lebih selesa mengedit blog sendiri. 



Thnks reading,

See u  

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Ok je Wanny..kemas je tgk

    BalasPadam
  2. JM KERAP KALI TUKAR WAJAH BLOG. BLOG WANNY SIMPLE AND NICE

    BalasPadam
  3. HI ucing singgah sini.ok blog awak nampak simple dan kemas.lebih cantik kalau ada gambar kat gadis genits,maksud saya design lah supaya tidak nampak kosong.(>.<)Hi sertai segmen ucing mencari binatang :cool:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trima ksih awk sudi join, Insyaallah sy akn join =)

      Padam
  4. Assalamualaikum. All is okay, tapi kalau header banyak kaler sikit lawa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam...trima ksih awk, Insyaallah sy akan colourkn sikit header tu nnti =)

      Padam
  5. saye tengok ok je. kemas n tak serabut pun. cantik pun cantik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke ? Alhamdulillah...trima ksih awk =)

      Padam
  6. Balasan
    1. Alhamdulillah...trima ksih sudi komen =)

      Padam

Hey kiut & hensome, thnks sudi singgah ♥